perjantai 9. lokakuuta 2009

AYE'TEI'H!


AYE'TEI'H!

Iloitsen ylitsevuotavasti sinnikkään Vaclav Klausin yltiöpäisyyttä. Yksi tsekkiläinen miehen raato vain ja pompottaa koko €uvostoliittoa. On varmaa että veitsiä tahkotaan ja hioskellaan monellakin suunnalla. Myrkkymaljoja on kallistettu pienemmästäkin syystä.

Absurdistanin ulkohuussiministeri pitää tällä erää asiasta ja tilanteesta suutaan supussa. Kusi sukassakin on nyt diplomaattisempaa kuin että hölöttää sitä tavanomaista hölynpölyä mitä suustaan etupäässä päästelee.
Eikä sotaministerikään toistele vielä kolmeen kertaan mitään. Kaivelee virkatyönään nokkaansa mietteliäänä todennäköisimmin.

Normaalisesti luotettavan Hevosmiesten Tietotoimiston (HTT) mukaan Hökämies olisi kuitenkin eduskunnan huussissa supettanut peilikuvalleen: "Vittu, vittu, voi vittujen vittu!" Mutta hevosmiehet yleensä liioittelevat tällaisessa, vaikka muuten puhuvat totta, joten ei kannata antaa moiselle painoarvoa.

Vaclav Klausissa on jotain sellaista ihailtavaa, sellaista ikiaikaista ummikko-suomalaisuutta, jota nykyajan absurdistanilaisesta lällystä ei löydä hakemallakaan. Hänessä on sitkeyttä olla oikeassa omassa asiassaan. Hänestä löytyy vahvuutta keikuttaa venettä silloin kun hän on laidassa kiinni, muiden €uvostoliittolaisten parkuessa kuorossa paheksuen.

Lähitulevaisuus kertonee meille onnistuvatko €uvostoliittolaiset "neuvottelijat" kääntämään Klausin pään vähän vai liikaa. Mehän tiedämme miten käy jos pää kääntyy liikaa - siinä hötäkässä karkaa henki pois ja sitä ei myydäkkään tietokonekaupassa kuten harmaata savua.

Kyllä-kyllä! Olisin minäkin ensimmäisten joukossa esittämässä kunnon Vaclaville Kunnon sotamies Svéijk-mitalia.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Tulen ääressä, savun tuoksussa sitä tulee usein mietittyä, että eikö valhe, petos, vääristely ja osatotuus pikemminkin kuin totuus, ole pysyvämmin vaikuttanut inimisyhteisöjen kohtaloihin niin suomalais-ugrilaisessa kuin muidenkin heimojen keskuudessa?
Kuten esimerkinomaisesti tämä nyt monen kulmakarvoja kohotuttanut Vanhalaisen
lautataapeli-jutska. Olisiko rupusakin vielä kerran pysähdyttävä miettimään sitä kuka siihen lautakasaan oikein sormella osoitti. Jääkö metsä nyt puiden takia näkemättä?

Sitä paitsi jos niitä höyläpuita pitää hakea, niin oikea
osoite lienee Laukaan Kynsiveden Peuraniemi. Kappas vain kuin TM ei sinne osannut - no, toisaalta se meni juuri sinne minne sormi osoitti. Tekniikan Maailmaa ja koko mediaa vietiin kuin pässiä - narussa.
Mahtaa olla Arkadian saunaseurassa hauskaa.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Mooses Lippisestä ollaaan tekemässä €uvostoliiton konservatiivivoimin residenttiä. Moisesta haihattelusta kertoi Usblogissaan Kokomustan Eija-Riitta Korhola.

Herää kysymys pitääkö Suomen syöjästä ja Bush'n liittolaisesta vielä tehdä koko Euroopankin tuhoaja. €uvostoliiton kyllä kernaasti, mutta Euroopan sentään soisi säästyvän Lippos-lentsulta. Toivottavasti sitä vastaan on kehitteillä rokote jossain täyspäisten piireissä?

Niin ja, jos kerran Mooses Lippinen annetaan niin miksei sitten mukaan tällata Greta Haapasalokin samaan syssyyn. Minä vain kysyn. Asiahan ei tietysti minulle kuulu. Näennäisdemokratiassa eli kleptoratiassa kaikki on mahdollista.


Yleensä ottaen on huomattava jotta äänestämällä saatu enemmistö ei tarkoita sitä, että enemmistö on oikeassa. Se tarkoittaa sitä, että enemmistö äänestäjistä on ääliöitä. Se on luonnonlaki. Ei sille iniminen voi kertakaikkiaan mitään. Tinkimätön, tiukka ja anteeksiantamaton luonnonlaki. No inhimillisesti katsoen raaka. Mutta elämä on.

Elämästä selviävät luonnossa pisimpään ja lokoisammin vain nokkelat. Aina ääliöiden kustannuksella. Sen näkee jos viitsii katsella ympärilleen. Vaikkapa politikkojen suuntaan.

Jään odottamaan aikaa 21.12. 2012. Pelastukoon ken voi.


Oh-show-tah hoi-ne-ne

Lähetä pakina ystävällesi!

Jos kerrot totuuden, sinun ei tarvitse muistaa mitään. (Mark Twain)

5 kommenttia:

  1. Kas, samoja latuja meni aatokset, nimittäin tuumin että vaclaville jo joku suunnittlee päänmenoksi jotain isoa terää....Joku hashiksen polttaja (Hashishian=assassin) asialle laitetaan ja se yön turvin hiipii ristiretkeläisen leiriin ja puukottaa joutavat ajatukset päästä=)
    tuo lautakasea ketuttaa sillä YLE teki itselleen hallaa sillä se pääasia oli se nuorisosäätiön konnuus, se lautakasa oli vain bonus joka nyt nousi pääasiaksi. Joku salaliittoteoreetikko tuumisi että suunniteltu juttu.....

    VastaaPoista
  2. Lähinnä tuli viikosta mieleen, että nyt meille IHAN OIKEASTI nauraa ne naapurin nauriitkin!
    Porkkanoita myöten!

    Meillä ei tätämenoa naura enää kukaan.
    Paitsi partaansa.
    Tontut.

    VastaaPoista
  3. Hevoiselle:
    Tämä on tätä, ei taida tulla loppu. Ääliöitä on liikaa.

    Arjaannelille:
    Kyllä tässä alkaa hymy sitä mukaa hyytyä kun järvet alkaa jäätyä.

    VastaaPoista

Tällä sivustolla joka päivä mieli-, kieli- ja valokuvia  
Kulttuurista; runsaasti vähemmän Sivistyksestä...
satoi eli paistoi. Jo vuodesta 2006.
Trew. Harmaasusi